Активности на комората

Комората на психолози помага

Драги наши сограѓани

Основните принципи на нашата работа како психолози е да се грижиме за вашето и на вашата фамилија, ментално и емоционално здравје. Денеска, повеќе од било кога досега ова основно правило не води кон преземање на соодветни мерки за да ве заштитиме и да ви помогнеме.

Ова е список на достапни лиценцирани психолози кои ќе дадат психолошка подршка на лицата во карантин и лицата кои се доброволно во изолација.

Реден бр. Име и презиме место контакт достапни
1 Снежана Андреева Скopje +389 71 878 706
2 Вида Гаврилоска Скopje +389 77 791 100

Е-пошта: [email protected]

3 Андромахи Наумовска Скopje +389 71287923 Понеделник до петок од 8до12ч.
4 Сашо Кочанковски Битола +389 70 549 205 / Viber

Skype: Sasho.Kochankovski

Понеделник, среда и петок од 17 до 20ч.
5 Маргарита Николовска Скопје +389 78 210 458 / Viber Секој ден од 18 до 21 часот
6 Радмила Живановиќ Скопје skype: radmilalj

[email protected]

групно онлајн советување во попладневни часови во траење од саат, саат и пол на група од 10-12.
7 Розита Андонова Гевгелија +389 78 331 351 Работни денови8-15 и18-21ч: сабота и недела 9-14 18-20ч
8 Елена Ѓорѓевска Скопје +389 78 494 973

Skype:  Elena Gjorgjevska

18 до20ч
9 Мирјана Јовановска Стојановска Скопје +389 070233453/Viber

Skype- mimi_gestalt

Messenger- Mirjana Jovanovska Stojanovska

Е-пошта: [email protected]

Секојден од 8 до12ч
10 Ирина Николовска Скопје +389 78 984 262
11 Цветанка Бурзевска Скопје +389 78 381 309
12 Јасмина Јовчевска Охрид +389 78 325 161 понеделник, среда и петок од 17:00 – 19:оо часот.
13 Цветанка Петровска Делчево
14 Мито Тасевски Скопје

Кичево

+389 78 301 215
15 Ивана Маринчек Скопје +389 78 445 224/Viber

Skajp: ivana.marinchek

Од 10 до 14 предпладне
16 Гордана Несторовска Скопје +389 70228970 Понеделник до петок од 10 до 14 ч
17 Александра Стефановска Скопје +389 71 218 050./ Viber Секој ден од 18 до 21 ч
18 Јана Зенгова Скопје +389 71 221 808

Skype: jana.zengovska

Од 19 до 21 ч
19 Вангелица Гаврилова Скопје +389 71 900648 Од 10 до 12 ч.
20 Ана Блажева Скопје +389  72 209 626

е-меил: [email protected]

понеделник, среда и петок по 16 часот
21 Љупчо Кеверески Струга +389 70264787 / Viber Од 10 до 21 ч
22 Огнен Велевски Скопје +38977541537

– Skype: ognen.vele (Ognen Velevski)

Секој ден од 16 до 20 ч
23 Биљана Минова Георгиева Скопје +389 75 21 61 21 / Viber Од понеделник до петок од 9 до 14 ч.
24 Ангела Стојановска Смиљкова Скопје +389 78400526

Skype: angela_stojanovska.93,

Од понеделник до петок од 11 до 17 ч.
25 Сема Халили Тетово  +389 70409-730 Вторник , четврток и сабота од 14 до 19 ч.
26 Натка Пачоска Скопје +389 70390283 Понедленик, вторник и четврток од 8 до 11 ч.
27 Емилија Бошковска Скопје +389 71211195 Вторник и четврток од 12 до 16 часот
28 Весна Блажевска Скопје +389 78 404 074  /viber

Skype: live:.cid.d67c316ba4623aa7

е-мејл: [email protected]

Среда и четврток од 12 до 15 часот
29 Ивана Хаџиванова Скопје мобилен.бр. +38975 273 768 четврток и петок од 09:00 до 12:00
30 Слаѓана Ангелкоска Гостивар мобилен бр. 078263078
Skyp : as anima
е-мејл: [email protected]
среда од 13 до 14 часот групна на скајп за автоген тренинг
31 Небахат Имери Тетово Мобилен бр.: 071979974
Skype: Nebahat Imeri
понеделник и вторник од 16 до 19ч