Новости

Собирање на средства за погодените од поплавите

Почитувани колеги, Комората на психолози организира акција на собирање на потребни средства за погодените во поплавите. Најпотребни се: средства за хигиена, прашак за рачно перење на алишта, вода, храна(која не се расипува). Собраните средства ќе ги доставиме лично до загрозените семејства, онаму каде се најпотребни. Можете и вие да се вклучите и во доставувањето. Средствата кои сакате да ги донирате можете да ги донесете во просториите на Комората утре и во следните денови од 9 до 20 часот.