Ги повикуваме сите лиценцирани психолози да присуствуваат на Изборното Собрание на Комората на психолози.

Изборното Собрание ќе се одржи на 12.06.2021со почеток во 10:00 часот, во Хотел Александар Палас, во Скопје, на Тераса А ла карт.

Ќе се почитуваат сите препораки од Комисијата за заразни болести, просторот е отворен и проветрен, задолжително е носење маска и држење дистанца.

Управен Одбор на Комората на психолози