Новости

Изборно собрание на Комората на психолози на РМ

Почитувани колешки и колеги, членови на Комората на психолози на РМ
Ве известуваме дека на ден 10.6.2016 годин,а во просториите на Филозофскиот Факултет при УКИМ, се одржа Изборно Собрание на Комората на психолози на РМ. На Собранието беа избрани нови Органи на Комората на психолози на РМ.