Новости

Повик за волонтирање

ПСИХОЛОШКА ПОМОШ НА НАСТРАДАНИТЕ ОД КАТАСТРОФАЛНИТЕ ПОПЛАВИ
Ги повикуваме сите психолози кои сакаат да учестуваат во акцијата на Комората на психолози на РМ, да им се пружи психолошка помош и подршка на настраданите од катастрофалните поплави, да се пријават на емаилот на Комората или тука во инбокс да испратат контакт телефон.