Одлука за прифатливо време од стажирање

Posted on

На својата редовна Седница, одржана на 18.09.2019, Управниот Одбор при Комората на Психолози, усвои – Одлука за прифатливо време од стажирање до полагање на Стручен Испит за Лиценца – поминати […]

Покана за обука

Posted on

Субверзивен фронт ја има честа да ве покани на дводневен тренинг воден од John Pachankis, PhD – Associate Professor of Public Health (Social and Behavioral Sciences) – Yale School of […]

Потпишан Меморандум за соработка помеѓу Комората на психолози и Министерството за здравство

Posted on

На 29 октомври, претседателката на Комората на психолози на Република Македонија Мирјана Јовановска-Стојановска и министерот за здравство Венко Филипче, потпишаа Меморандум за соработка. Во таа прилика, министерот Филипче на официјалниот […]

Денови на психологијата

Posted on

Денови на психологија „Грижа за Себе е грижа за Тебе” Национална платформа на психолози на Р.Македонија за унапредување на менталното здравје Денови на психологија „Грижа за Себе е грижа за […]